Escaperoom Limburg

Actief & Avontuur
Dit zijn de spannendste escape rooms in Limburg

Gepubliceerd op: 16 September 2022

Dit zijn de spannendste escape rooms in Limburg

Ontspannen? Nee, ontsnappen! Een uurtje achter gesloten deuren met als enige taak: eruit komen. Klinkt misschien eenvoudig, maar voordat het zover is moet je moeilijke codes kraken en mysterieuze aanwijzingen opvolgen. Intussen tikt de klok door… Lukt het jou om op tijd te ontsnappen uit de escape room? Spannend, verslavend en ook in Limburg!

Headerbeeld: Forbidden Floor

Het is immens populair en hartstikke leuk. Het is niet voor niets dat escape rooms in Limburg als paddenstoelen uit de grond schieten. Wij helpen je op weg om binnen te komen bij de leukste escape rooms in Limburg. Eruit zien te komen is aan jou…

Mystery house

Mystery House

Escape room in Valkenburg

Een oude bioscoop was sinds de jaren zeventig op slot. Enkele jaren geleden opende een van de beste escape room bouwers van Nederland de deuren en liet veel van de originele elementen in tact. De filmzalen zijn omgetoverd tot vier superspannende en vernuftige escape rooms gebaseerd op oude films. Een echte publieksfavoriet!

Spaken en kraken

Home of heroes

Escape room in Buggenum

Home of heroes is bij uitstek de plaats waar jij je voor een dag een held kunt voelen. Door het brede aanbod is het de locatie voor een combinatie van sport en avontuur. Tijdens ‘spaken en kraken’ is het de bedoeling dat je het mysterie van de Maasbende oplost met je team. Het is het ideale uitje als je actief bezig wilt zijn en je tegelijkertijd je hersenen wilt laten kraken. Met de bakfiets leg je een route van zo’n 11 kilometer af. Krijg je aan het eind van de route het antwoord op de vraag? Kom je erachter wie de leden van de maasbende zijn en waar hun schuilplaats zich bevindt?

Mensen in Prison Island

Prison island

Escape room in Velden

In Taurus World of Adventure moet je ontsnappen uit Prison Island. Het is een combinatie van een Escape Room en Fort Boyard. Er zijn 21 cellen die je door moet komen voordat de uitgang in zicht is. In deze 21 cellen staan slimmigheid, handigheid, kalmte, tactisch inzicht, snelheid en teamwork centraal. Weet jij op tijd te ontsnappen van het eiland? Deze escape room is geschikt voor gezinnen met kinderen, vanaf 7 jaar.

 

Escape hunt

Escape Hunt

Escape room in Maastricht

Deze escape room ligt in het centrum van Maastricht, het pand waarin de kamers zijn gevestigd stamt uit de 19e eeuw. In de Escape Hunt stap je samen met je vrienden 150 jaar terug de tijd in. Escape Hunt Maastricht heeft escape rooms met 3 verschillende thema’s, de thema’s zijn Deadly Family Affair, The Missing Maiden en SHipwrecked at Cannibal Cove. Ieder thema heeft een origineel spel waardoor je zelfs vaker als één keer een bezoekje aan deze escape rooms kan brengen.

Leisure dome in Kerkrade

Escape Room Leisure Dome

Escape room in Kerkrade

Ervaar het zelf! De kamer is te spelen met maximaal zes personen, waarbij je 60 minuten de tijd hebt om een kamerhoofdstuk te voltooien. Er zijn drie hoofdstukken te spelen, na deze hoofdstukken zul je de levensles van Nocilix begrijpen. Beschikbaar in Nederlands, Engels of Duits.

Deel je ervaring!

Wat is jouw favoriete escape room in Limburg? Ontsnapt of niet? Deel jouw leukste escape room foto op social media en gebruik #inLimburg.