Zwarte kat met halloween

Actief & Avontuur
Halloween in Limburg

Gepubliceerd op: 21 September 2022

Griezelen met een zachte G

Op 31 oktober wordt Halloween gevierd. Ook in Limburg zijn we steeds meer in de ban van deze Amerikaanse feestdag. We trekken onze meest angstaanjagende outfits aan, kinderen gaan langs de deuren voor trick or treat en pompoens worden omgetoverd tot de meest enge creaties.

Toe aan een partijtje griezelen? Wij zetten de huiveringwekkendste activiteiten in Limburg voor je op een rij!

Headerbeeld: Photo by Sašo Tušar on Unsplash

Blote voeten pad verlicht met halloween

Een bos vol griezels

Beschik jij over stalen zenuwen? Betreed het pikdonkere BloteVoetenPark bos en laat je de stuipen op het lijf jagen door diverse griezelige figuren. Alleen voor echte durfallen! We hebben je gewaarschuwd…

Voor iets kleinere, maar net zo stoere, durfallen organiseert het BloteVoetenPark een speciale Halloweentocht voor kids. Tijdens de wandeling door het spookachtige bos, kom je allerlei (kindvriendelijke) griezels tegen. Niet zo bang voor griezels? Daag ze uit voor de monsterdans, Hakke Takke Battle of griezelig leuke danswedstrijd tijdens de Halloween Kinderdisco!

Ijskoningin in Toverland met Halloween

Halloween Nights

Wanneer de zon is weggezakt, komen de meest angstaanjagende gedaantes tot leven in Toverland. Deze 20e editie van de Halloween Nights wordt grootser dan ooit! Meer karakters, grotere scare zones en meer Haunted Experiences. Verzamel al je moed maar bij elkaar, want dat zul je nodig hebben!

 

Bang in de nacht? Lach overdag! Tijdens de familievriendelijke Halloween Days kun je griezelen met een lach. Een echt griezelfeestje voor de hele familie, zonder heel erg te schrikken.

Night at the museum bij museum Peel en Maas

Night at the Museum

Als er één ding griezelig is, is het toch wel opgesloten zijn in een museum in het donker! Als alle lampen uit zijn en de zon onder is, gaat Museum Peel en Maas open voor een spannende speurtocht in herfst- en Halloween sferen. Vind jij de antwoorden om het raadsel op te lossen?

Figuur uit het horrorbos

En ze leefden nog BANG en BEVREESD

“Er was eens…” krijgt een andere betekenis tijdens Halloween in Sprookjesbos Valkenburg. De boosaardige verteller Kwadekracht laat in de avonden de duistere wezens in het Horrorbos hun krachten bundelen. Wie binnen durft te treden, loopt het risico verrast te worden door monsterlijke piraten, gemuteerde dieren en bezeten sprookjesfiguren…

Spookje boe in het kasteel

Spookje BOE!

Ook voor de allerkleinste durfal is er Halloween-plezier te beleven in Limburg. Spookje Boe is een vriendelijke sprookje dat al eeuwenlang in Kasteel De Keverberg woont. Maar door de harde wind zijn al zijn spokenvriendjes weggewaaid. Kom jij Spookje Boe helpen om zijn vriendjes terug te vinden?

Deel je ervaring!

Uitgerazeld na al die angsaanjagende avonturen? Deel jouw griezelige foto's met ons via #inlimburg!