Bezinnen

Rust & Natuur
Een nieuw jaar: Tijd om te bezinnen

Gepubliceerd op: 29 January 2023
Camini

Kom tot rust

Januari is de perfecte maand om even tot rust te komen en te bezinnen in de prachtige provincie Limburg. Waarom niet eens een van de Camini routes in Zuid-Limburg wandelen? Deze routes zijn prachtig en bieden een unieke ervaring om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur. Of bezoek de Plékskes van Gelök in Horst aan de Maas, een unieke plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Geluksplek Roerdalen

Cultuur plekken

Maar Limburg biedt nog veel meer dan alleen natuur. Ben je meer geïnteresseerd in cultuur? De vele musea in de provincie Limburg hebben regelmatig interessante exposities die je kunt bezoeken. Wist je dat er in het midden van Limburg 26 "geluksplekken" zijn aangewezen door de inwoners? Hier kun je genieten van de natuur, maar ook van de lokale cultuur en geschiedenis.

Musea in Limburg Musea in Limburg
Moment van Stilte

Moment van Stilte

Of je nu het ultieme geluk vindt in een musea of in de natuur, Limburg heeft het allemaal. Dus pak je wandelschoenen, fiets of auto en ontdek de schoonheid van Limburg. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze prachtige provincie te bieden heeft en geniet van een ontspannen en bezinnende januari.